Leaseleed

De verrassende voordelen van de studentchauffeur

Geplaatst op

Het hebben van een privé chauffeur heeft veel voordelen en zorgt voor een bepaalde status. Met een mooie bolide compleet met privé chauffeur bij een zaken afspraak aankomen, zorgt direct voor een goede klik met je klanten. Maar natuurlijk wil je het allemaal een beetje voordelig regelen, want als het voor minder kan, waarom dan niet? Een studentschauffeur is dan een ideale oplossingen, omdat deze expert niet veel kost, maar wel de nodige ervaring heeft om jouw zakelijke trip een goede look te geven. In deze blog nemen we een aantal voordelen van een studentchauffeur met je door.

Focus

Op de weg zitten kan stress geven, zeker in de spits. Je kunt als professional tijdens het rijden niet aan de slag met het werk dat op je wacht. Jij moet wachten tot je op kantoor aangekomen bent. Handsfree bellen kan natuurlijk wel, maar dan heb je toch minder focus, omdat je voornamelijk voor je eigen veiligheid op de weg moet letten. Wanneer je op kantoor aankomt, zijn er direct al andere zaken die de aandacht vragen: collega’s, lopende actuele topics en onvoorziene correcties die uitgevoerd moeten worden. Kortom, de dag begint met een dik pak stress. Kan dat anders? Wij denken van wel! Namelijk met de hulp van de studentchauffeur. Deze experts zorgt dat jij de focus niet op de weg hoeft te hebben, waardoor je tijd hebt om rustig je e-mails en andere lopende zaken aan te pakken. Gespreken voeren met zakenpartners en klanten gaat veel makkelijkere met een studentchauffeur. Ook wanneer je samen met een klant of zakenpartner reist, is het een stuk eenvoudiger converseren over de plannen die jullie samen willen verwezenlijken. Je komt ontspannen op kantoor of afspraak aan. Een heerlijk gevoel!

Uitstraling

Een chauffeur hebben, zorgt voor een bepaalde uitstraling. Je komt over als een ondernemer die de zaken goed voor elkaar heeft. En dat dit op een voordelige manier kan, is een hele mooie bijkomstigheid. Een bolide die aankomt rijden, waar jij uitstapt om je klanten en partners te ontmoeten, zorgt voor de nodige sjeu.

Een maatschappelijk belang

Met het nieuwe leenstelsel is het voor studenten moeilijker geworden om hun hoofd zonder schulden bovenwater te houden. Een baan als studentchauffeur is voor hen dan een grote uitkomst. Niet alleen is het een baan waar ze goed mee kunnen verdienen, ook doen ze in deze functie nuttige ervaring op in het zakenleven. Wanneer jij als ondernemer een student in dienst neemt als chauffeur, ondersteun je zijn of haar ontwikkeling en help je deze leiders van morgen financieel het hoofd boven water te houden.

Ontdek meer

Op onze site vind je tips en interessante informatie over verschillende onderwerpen die met het zakenleven te maken hebben. Ontdek wat de verschillen zijn tussen Nederlandse en Belgische advocatuur of wat je moet doen als je wilt scheiden. Blijf ons volgen en doe je voordeel met onze tips.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden