Leaseleed

Tips voor het offline promoten van uw bedrijf

Geplaatst op

Nadat u uw BV heeft opgericht bij Standaard BV, is het belangrijk om onder de aandacht te komen bij uw doelgroep. Door uw bedrijf offline te promoten wordt u bekend bij het publiek en groeit u verder. Maar hoe zet u een nieuwe dienst of product in de markt?

Communiceer uw website

Tegenwoordig kan een onderneming niet meer zonder een sterke website. Breng uw klanten op de hoogte van uw site door het webadres te vermelden op uw visitekaartjes, briefpapier, offertes of in de handtekeningsregel van uw e-mail.

Om te voorkomen dat uw visitekaartje direct in de prullenbak belandt, is het belangrijk om te kiezen voor een origineel ontwerp dat de klant bijblijft. Wanneer u een kapperszaak start kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw webadres en contactgegevens op een spiegeltje of shampooflesje te laten drukken.

Zorg voor goedgeïnformeerde medewerkers

Het wordt vaak gezegd: de medewerkers van uw bedrijf zijn het visitekaartje voor uw onderneming. Zorg er daarom voor dat uw medewerkers up-to-date zijn over de laatste gebeurtenissen, bedrijfsprocessen en algemene informatie over het bedrijf. Op deze manier kunnen uw klanten ook bij uw medewerkers terecht voor antwoorden op hun vragen.

Word zichtbaar in het leven van uw klant

Herinner uw klanten regelmatig aan het bestaan van uw bedrijf. Verstuur een gratis cadeautje tijdens de feestdagen of bij speciale gelegenheden zoals verjaardagen. Als gratis cadeautje op speciale feestdagen kunt u een relevant cadeau weggeven met hierbij een kaartje met uw contactgegevens. Op deze manier wordt de klant aan uw bestaan herinnert door middel van geschenken.

Neem deel aan relevante evenementen

Met het hoge aanbod evenementen zit er ongetwijfeld een relevant evenement voor uw vakgebied bij. Zo organiseert de Kamer van Koophandel regelmatig seminars in diverse vakgebieden. Daarnaast kunt u deelnemen aan een vakgerelateerde beurs om uzelf te promoten.

Sponsoring van evenementen of verenigingen

Naast het deelnemen van evenementen zorgt het sponsoren van evenementen of verenigingen voor een hoge naamsbekendheid. U brengt uzelf hiermee op een positieve manier onder de aandacht bij uw doelgroep.  Bent u geïnspireerd geraakt door de tips voor het offline promoten van uw onderneming? Bij Standaard BV kunt u in 3 eenvoudige stappen voor slechts €325,- uw eigen BV oprichten.

Lees verder op: www.standaardbv.nl

BV oprichten

Gerelateerde berichten

3 tips voor jouw koeriers

Heb jij als eigenaar van het bedrijf redelijk wat koeriers in dienst om alle bestellingen te leveren? Dan is deze blog iets voor jou, hier vindt je...

Lees meer

5 redenen om financieel beheer uit te besteden

Iedereen droomt van een succesvol bedrijf, maar vaak onderschatten ondernemers de hoeveelheid administratieve taken bij het runnen van een goedlopend...

Lees meer

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden