Leaseleed

3 tips voor jouw koeriers

Geplaatst op

Heb jij als eigenaar van het bedrijf redelijk wat koeriers in dienst om alle bestellingen te leveren? Dan is deze blog iets voor jou, hier vindt je namelijk 3 tips die het proces van leveren door jouw bedrijf een stuk makkelijker maken. Dit zorgt ervoor dat je bedrijf een stuk effectiever te werk kan gaan en eventueel nog geld bespaart.

Het leasen van extra busjes

Allereerst kan het zo zijn dat je meer capaciteit nodig hebt. En het kan wel is voorkomen dat je niet gelijk 10 nieuwe busjes kan kopen. Daarom is het soms een stuk aantrekkelijker om nieuwe busjes te leasen. Leasen geeft je meerdere voordelen namelijk:

  • Je hebt geen groot geldbedrag nodig voor aankoop
  • Je kan een deel terugvragen bij de belasting
  • Geen geld bij de garage kwijt

Meer betalingsmogelijkheden

Mensen houden ervan om meer mogelijkheden tot betaling te hebben en steeds meer mensen vinden het fijn om pas aan de deur te betalen. Daarom kan het verstandig zijn een mobiel kassa systeem te huren of te leasen. Hierdoor biedt jou de consument meer mogelijkheden en zullen ze sneller kiezen voor jouw bedrijf. Je kunt tegenwoordig al heel makkelijk een complete kassa met pin huren.

Een goede planning

Zorg voor een vaste planning medewerker die de hele planning van de logistiek in handen neemt. Door een goede planning van routes en middelen kan er veel geld worden bespaart aan bijvoorbeeld brandstof en werknemers. Daarnaast als je een vast iemand hebt voor de planning die je vooruit laat werken, ziet deze al snel eventuele problemen zodat je deze van te voren kan oplossen.

Gerelateerde berichten

5 redenen om financieel beheer uit te besteden

Iedereen droomt van een succesvol bedrijf, maar vaak onderschatten ondernemers de hoeveelheid administratieve taken bij het runnen van een goedlopend...

Lees meer

Heb ik een accountant nodig voor mijn bedrijf?

Accountants bieden een breed scala aan diensten aan en kunnen u helpen in elk stadium, van het opstarten tot de groei van uw bedrijf.  Dit artikel...

Lees meer

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden