Leaseleed

De ideale avond uit in Groningen: met de Bob-chauffeur

Geplaatst op

Groningen is een schitterende stad om uit te gaan. Sommigen zeggen dat het de leukste studentenstad van Nederland is. De reden daarvoor is onder andere de centrale ligging van de meeste uitgaansgelegenheden. Dit maakt het voor studenten bijzonder gemakkelijk om te genieten van het nachtleven. In deze blog geven we je de tips & tricks voor de ideale avond uit in Groningen. Laat je daarna veilig thuisbrengen door de Bob-chauffeur. Ontdek deze stad met behulp van de tips uit deze blog. Veel plezier alvast met het verkennen van deze bijzondere stad.

Een café

Een avond in Groningen begint bescheiden bij Café de Beurs. Deze is gevestigd naast de Korenbeurs waar een Albert Hein in gevestigd zit, de Korenbeurs kijkt uit over de Vismarkt. Die ruik je wel, kan niet missen. Wanneer je in dit café achter de ramen zit, kijk je uit op de Folkingedwarsstraat, een aantal jaar geleden verkozen tot de leukste winkelstraat van Nederland. En dat is niet zonder reden, want het aantal leuke winkeltjes dat er gevestigd zit is groot. Misschien begint de ideale avond in Groningen al wel in de middag, met het winkelen in de stad. In het café drink je wat om daarna iets verder te lopen, waar je kunt kiezen uit diverse restaurants: sushi, Mexicaans, modern en de nodige frietjes en pizza. Laat je naar Groningen brengen door een Bob-chauffeur. “Een wat?” Geen zorgen, dat leggen we zo uit.

Het nachtleven

Groningen staat al sinds de jaren 70 bekend om het nachtleven. Dit kreeg een bijzonder grote boost toen Herman Brood in de stad neerstreek om er in verschillende bands te spelen. Dit gaf Groningen de status van uitgaansstad. Door de jaren heen is er een bijzondere nachtcultuur ontstaan waarbij er zelfs om de vijf jaar een nachtburgermeester aangesteld wordt die een bemiddelende rol speelt tussen overheden en horecaondernemers. Het nachtleven in Groningen is divers en je kunt er terecht voor allerlei vermaak. Zo zijn er vaak live bands (iets waar Groningen bekend om staat en er zijn verschillende clubs waar je kunt genieten. In het nachtleven zul je een ideale avond uit in Groningen beleven. Vergeet die Bob-chauffeur niet…, dat leggen we hieronder uit.

Bob-chauffeur

In het nachtleven worden de nodige pintjes geschonken en deze gaan zeker niet samen met veilig autorijden. Daarom is er een service ontwikkeld om jullie nachtvlinders weer veilig thuis te brengen. Het concept van de Bob-chauffeur is daarvan een voorbeeld. Het is een privechauffeur die in te huren is om je weer thuis te brengen. Dit zorgt voor veiligheid en een goed gevoel. Bovendien word je in je eigen auto rondgereden, waardoor je bespaart op de kosten voor een taxi. Je betaalt alleen voor de Bob-chauffeur. Dat is een koopje.

Wat heb je aan een Bob-chauffeur?

Om veilig thuis te komen laat je je rijden door een Bob-chauffeur, op deze manier sluit je de avond in Groningen echt ideaal af.

  • Veilig van A naar B, drinken van alcohol is mogelijk
  • Makkelijk betalen
  • Overzichtelijke kosten
  • Professionele privé chauffeur
  • Met eigen auto thuisgebracht

Conclusie

De ideale avond uit in Groningen begint vaak al in de middag tijdens het winkelen. Daarna is het tijd om wat te drinken in Café de Beurs. Vervolgens ga je eten in een van de restaurants. Het nachtleven heeft daarna een grote diversiteit voor je in de aanbieding.

Ontdek meer

Er staan meer leuke blogs op onze site: ontdek de ideale deurwaarder en de redenen om je financieel beheer uit te besteden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden