Leaseleed

Welke cursussen die handig zijn bij je lease

Geplaatst op

Ben jij van plan om op korte termijn een auto te gaan leasen? Dan heb je een rijbewijs nodig. Echter zijn er nog een aantal cursussen die handig zijn om aan deel te nemen. Om je hier een goed beeld van te geven zullen we hieronder kort stilstaan bij een drietal cursussen die je kunt volgen. Hierdoor vergroot jij de kans op veilige kilometers en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Slipcursus volgen

Als je een auto gaat leasen is het vervolgens taak om goed te weten hoe je met een auto omgaat. In Nederland zijn de weersverwachtingen erg wisselvallig, maar een ding is zeker. In Nederland hebben we te maken met enorm veel regen wat tot gladheid zorgt. Om deze reden is het aan te raden om een slipcursus te gaan volgen. Door deze cursus kun jij in bijzondere situaties ervoor zorgen dat je auto weer recht terugkomt wat een potentiële ongeluk kan voorkomen. 

BHV cursus volgen

Als je nog een alternatief als cursus wilt volgen, is het aan te raden om te kiezen voor het volgen van een bhv cursus. Door een BHV cursus te volgen weet je zeker dat je in elke situatie ervoor kunt zorgen dat je de basis van het redden weet. Dit is bijvoorbeeld erg prettig als iemand mond-op-mondbeademing nodig heeft. Benieuwd waar een BHV cursus allemaal goed voor is en welke onderdelen bij een BHV cursus ter sprake komen? Lees je dan in op het internet over de BHV cursus.

Rijden op ijs

Tot slot is er nog een cursus die zeker aan te raden is als je op zoek bent naar een cursus die ervoor zorgt dat je hier wat aan hebt als je een lease auto gaat rijden. IJs is iets wat in Nederland steeds vaker voorkomt door de weersomstandigheden. Als het spekglad is wil je er natuurlijk wel optimaal op voorbereid zijn en om deze reden is het goed om te kijken naar de mogelijkheden die hierbij komen kijken. Een rijden op ijs cursus geeft je precies de handvaten wat je moet doen in een situatie waarbij je auto wegglijdt. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden