Leaseleed

Wanneer is een De Vereende verzekering voor jou interessant?

Geplaatst op

Er bestaan ongelooflijk veel verschillende soorten risico’s waar we ons als mensen tegenwoordig graag voor willen verzekeren. Dat is echter niet altijd even eenvoudig. Wat namelijk wanneer je graag een risico wenst in te laten dekken die door het merendeel van de verzekeraars als te risicovol wordt aanzien? In dat geval kan het afsluiten van een passende verzekering een stevige opdracht worden. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het ook mogelijk dat er je een bepaalde verzekering zal worden geweigerd, bijvoorbeeld omdat je in het verleden al eens geconfronteerd bent geworden met financiële problemen. In al deze verschillende gevallen zou De Vereende verzekering mogelijks iets kunnen zijn voor jou. Lees snel verder wanneer je hier meer over wil ontdekken.

Waar komen de problemen bij veel verzekeringnemers vandaan?

In de inleiding hebben we reeds aangegeven dat verzekeringnemers geconfronteerd kunnen worden met menig aantal verschillende problemen. We maken hierbij eigenlijk een onderscheid tussen twee verschillende soorten problemen die zich voor kunnen doen. Denk hierbij concreet aan:

  1. Men wil een te risicovolle verzekering afsluiten;
  2. Men heeft in het verleden financiële problemen gehad;

De Vereende verzekering staat er om bekend onverzekerbare risico’s alsnog te willen verzekeren. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat het eerste probleem kan worden opgelost. In principe geldt dat ook voor het tweede probleem dat zich stelt. Het is namelijk de missie van deze verzekeraar om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen de verzekering van hun keuze kunnen afsluiten. Dit gezegd hebbende spreekt het voor zich dat ook De Vereende zich wel graag enigszins wil kunnen verzekeren.

Wanneer is een De Vereende verzekering interessant?

In principe kan het ongeacht je situatie altijd interessant zijn om te kijken in de richting van een De Vereende verzekering. Dit dus niet alleen wanneer je bijvoorbeeld door andere verzekeraars wordt geweigerd. Wat namelijk te denken van de situatie waarin je een verzekering wenst af te sluiten die niet zomaar door elke standaard verzekeraar wordt aangeboden? In dat geval ben je doorgaans zelfs genoodzaakt om te kijken in de richting van een verzekeraar zoals De Vereende. Het enige waar je rekening mee moet houden indien je een beroep gaat doen op een partij als De Vereende is dat je een hogere verzekeringspremie zal moeten betalen in vergelijking met andere verzekeraars.

De reden waarom een De Vereende verzekering in de praktijk doorgaans over een hogere kostprijs beschikt is natuurlijk het gevolg van het feit dat er ook meer risico’s aan deze verzekering zijn verbonden. Dat risico kan in de hand worden gewerkt door de aard van de schade die wordt gedekt, maar daarnaast is het ook mogelijk dat het risico wordt vergroot door bijvoorbeeld het financiële verleden van de verzekeringnemer. Hoe dan ook, ondanks het feit dat het aanbod met verzekeringen en mogelijkheden van De Vereende in de basis net wat duurder is kan ze voor veel mensen toch zeker en vast een interessante oplossing betekenen.

Welke verzekeringen kan je bij De Vereende afsluiten?

Er zijn best een niet onaanzienlijk aantal verzekeringen die je bij De Vereende kan afsluiten. We maken op dit vlak sowieso een onderscheid tussen een behoorlijk omvangrijk aantal schadeverzekeringen. Daarbij valt het meteen op dat er sprake is van een aangename mix tussen vrij standaard verzekeringen en verzekeringen die net wat minder eenvoudig zijn af te sluiten. Wat de gewone exemplaren betreft kan je onder meer denken aan:

Ondanks het feit dat bovenstaande verzekeringen op zich vrij standaard lijken moet er hier toch een kanttekening bij worden gemaakt. Neem nu bijvoorbeeld de autoverzekering. De reden waarom heel wat verzekeringnemers voor hun autoverzekering aangewezen zijn op De Vereende is het gevolg van het feit dat ze in het verleden met bepaalde problemen zijn geconfronteerd. Deze problemen kunnen een verschillend karakter hebben. Denk hierbij concreet aan:

  1. De problemen kunnen zijn ontstaan door financiële moeilijkheden;
  2. Er kan sprake zijn van een gitzwart schadeverleden;

Beide bovenstaande problemen kunnen zeer zwaar doorwegen in het uiteindelijke verdict dat je te horen krijgt bij de verzekeraar. Wanneer een standaard verzekeraar je aan de hand van deze problemen niet wenst te verzekeren biedt De Vereende een uitstekende oplossing. Een De Vereende Verzekering kan je in principe zo goed als altijd afsluiten. Zo goed als altijd? Inderdaad, want in tegenstelling tot wat veel mensen vermoeden geldt voor De Vereende dat ze niet over een verzekeringsplicht beschikt. Ze kan dus volledig zelf bepalen of ze iemand aanvaardt of niet. Kijk voor meer informatie op Geennee.nl.

De Vereende is dus niet verplicht om je een verzekering toe te kennen?

In bepaalde situaties geldt voor een standaard verzekeraar dat ze eigenlijk zo goed als verplicht wordt om een verzekering af te sluiten. Dit geldt bijvoorbeeld voor de Nederlandse zorgverzekering. Een dergelijke verplichting geldt niet voor een alternatieve verzekeraar zoals De Vereende. Wil je graag een bepaalde De Vereende verzekering afsluiten? Dan zal je dus altijd aangewezen zijn op de welwillendheid van de verzekeraar zelf. Beslist zij dat ze jou toch liever niet de gewenste verzekering afsluit? Dan zal je dus alsnog op zoek moeten gaan naar een alternatief.

Bovenstaande is natuurlijk vervelend, maar gelukkig doet deze situatie zich in de praktijk eigenlijk niet zo vaak voor. Het is dan ook niet voor niets de missie van Vereende om zoveel mogelijk mensen aan de gewenste verzekering te helpen. Ondanks het feit dat deze verzekeraar dus niet verplicht is om je aangevraagde verzekering daadwerkelijk toe te kennen is het wel zo dat de kans bijzonder groot is dat dit zal gebeuren. Hier hoef je, je dus eigenlijk niet zoveel zorgen om te maken.

Ook een De Vereende verzekering afsluiten?

Ben jij ook op zoek naar een bepaalde, minder voor de hand liggende verzekering om af te sluiten? Dan zal je kunnen vaststellen dat De Vereende je daar mogelijks bij kan helpen. Voor heel veel mensen kan deze verzekeraar precies die oplossing bieden waarvan men in eerste instantie had vermoed dat het niet meer tot de mogelijkheden zou behoren. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, indien je niet langer terecht kan bij een standaard of je een wat meer risicovolle verzekering wenst af te sluiten kan het zeer de moeite waard zijn om het aanvragen van een De Vereende verzekering te overwegen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden