Leaseleed

Waarom private lease het overwegen waard is

Geplaatst op

Als je een nieuwe auto wilt kopen, weet je waarschijnlijk dat je twee basisopties hebt: leasen of kopen. Wat is de betere beslissing. Wanneer is private leasing zinvoller dan kopen? En moet je het overwegen? Veel mensen leasen een auto voor hun werk maar ook particulieren kunnen gebruik maken van leasing door middel van een private lease overeenkomst.

Voordelen van private lease auto

Het grootste voordeel van een private lease auto is dat je meestal meer auto kunt krijgen voor je geld door te leasen. Een private lease overeenkomst leidt tot de afschrijving van een deel van de auto in plaats van de totale aankoopprijs. Als je bijvoorbeeld een auto van € 20.000 voor 3 jaar leaset en de geprojecteerde waarde aan het eind van die 3 jaar € 12.000 is, dan betaal je alleen leasebetalingen voor het verschil van € 8000.

Regelmatig een nieuwe auto

Het goed voordeel van private lease auto is dat je om de paar jaar een nieuwe auto krijgt. Als je je aanmeldt voor een lease van 5 jaar om een ​​auto te kopen, betaal je de komende vijf jaar en als je dat wilt, moet je het zelf doen voor een nieuw model, dat duur kan zijn. Als je een auto leaset, is je verplichting zodra de lease voorbij is, wat meestal elke 2 of 3 jaar gebeurt, en je bent vrij om een ​​nieuw model te krijgen.

Is private lease auto en goed idee voor jou?

Dus is een private lease auto een goed idee voor jou? Ons antwoord is dat het er van afhangt. Ondertussen, als je om de paar jaar geen nieuwe auto nodig hebt, als je veel rijdt of als je een tijdje een auto wilt hebben, In plaats daarvan zal het waarschijnlijk beter zijn om te kopen. Surf snel naar https://www.privatelease-aanbiedingen.nl/ om de de beste private lease aanbiedingen te bekijken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden