Leaseleed

Waarom kiezen voor personal finance?

Geplaatst op

Kiezen voor personal finance betekent op financieel vlak ontzorgd worden en dat in zowel de bedrijfs- als de privésituatie van u als ondernemer. Ondernemers die de zaken privé goed op orde hebben, kunnen optimaal profiteren van het behaalde bedrijfsresultaat.

Een persoonlijk financieel plan is bepaald geen overbodige luxe

Het op financieel vlak ontzorgd worden in de vorm van een persoonlijk financieel plan bepaald geen overbodige luxe. Zo veranderen de regels wat betreft de belasting vrijwel continu. Telkens is het maar weer de vraag wat eventuele consequenties voor u kunnen zijn, zowel zakelijk als privé.  Vaak wordt u door uw accountmanager geadviseerd als het gaat om zaken die de onderneming betreffen.  Uw persoonlijk adviseur buigt zich daarentegen over zaken als pensioen en arbeidsongeschiktheid, zoals ook eventueel overlijden van grote invloed kan zijn voor de toekomst van uw onderneming. Een persoonlijk financieel adviseur is ook al een belangrijke factor als je bijvoorbeeld een financiering wenst voor een huis.

Altijd staan uw wensen en behoeften centraal

De expert op het gebied van persoonlijke financiële ondersteuning staat voor eerlijk en onafhankelijk advies en altijd staan de huidige persoonlijke situatie, uw wensen en zeker ook uw behoeften centraal. Met de huidige financiële situatie als uitgangspunt kan een gedegen financieel plan uitgewerkt worden. Omdat de expert dien u persoonlijke financiële ondersteuning biedt niet werkt op basis van provisies van een bank of een verzekeraar, bent u als ondernemer altijd verzekerd van onafhankelijk advies. De specialist is onvermurwbaar en laat zich nooit leiden door welke producten dan ook. De situatie rondom uw persoonlijke, financiële situatie zal regelmatig met u besproken worden en tegen het actuele licht gehouden worden.

Personal finance is altijd van toegevoegde waarde

Persoonlijke financiële begeleiding heeft zeker toegevoegde waarde. Het biedt u inzicht in de financiële situatie bij overlijden, maar ook met pensioen, echtscheiding en arbeidsongeschiktheid. De toegevoegde waarde zie je ook terug als het gaat om vermogensplanning en de analyse van testamenten en estateplanning. Het zal u ook helpen bij een financiering voor een huis of bij de beoordeling van de huidige hypotheek, in die zin dat ook nu weer onafhankelijk advies zal worden uitgebracht. Personal finance biedt eveneens inzicht in het inkomens- en het vermogensplaatje nadat u uw bedrijf overgedragen heeft en biedt u de actualiteit van het financieel plan.

U stelt zo veel gemakkelijker persoonlijke en financiële doelen

Wat betreft personal finance; behalve een deskundig adviseur is er personal finance software en een heuse personal finance app beschikbaar. Ook interessant zijn de personal finance blogs die verschillende ondernemers online bijhouden. Het is voor u als ondernemer best interessant om te lezen hoe andere ondernemers hier mee om gaan en tegen welke problemen zij eventueel aanlopen. Als ondernemer startte u ooit uw onderneming met een beetje spaargeld. Nu heeft u een eigen, florerend bedrijf. En steeds opnieuw moeten er zaken geregeld worden, moeten de beste financiële beslissingen genomen worden. Met een eigen financieel plan kan de huidige situatie in kaart gebracht worden en kunnen bovendien persoonlijke financiële doelen gesteld worden. KRC Van Elderen kan u helpen om uw personal finance weer op orde te krijgen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden