Leaseleed

Waarom is een videowall een aanrader?

Geplaatst op

Voor veel organisaties is een videowall best wel een investering. Dus waarom zou je zoveel geld uitgeven, terwijl je bijvoorbeeld ook je presentaties kunt uitzenden op een projector? In deze blog gaan we het hebben over de voordelen van een videowall. Het is belangrijk om te begrijpen dat een videowall een geïntegreerde oplossing is. Deze heeft een hoge resolutie en dat komt door de krachtige processing power. Een videowall lijkt misschien op een normaal scherm dat toevallig een stuk groter is, maar dat is het niet. Deze levert namelijk kwaliteit, flexibiliteit en interactiviteit die een projector of een normaal scherm niet zou kunnen leveren.

Superieure kwaliteit

Een videowall kan een enorm hoge resolutie hebben, dat komt door het aantal schermen wat er verbonden aan is. Dit apparaat heeft een veel hogere resolutie dan een normaal scherm of een projector. En een normaal scherm heeft alleen de resolutie van dat scherm zelf, dit wordt dus niet gecombineerd met meerdere schermen.

Krachtige processing Power

Een videowall wordt bestuurt door een extern programma, de besturing van het programma zorgt ervoor dat de processing power heel hoog ligt. Deze power zorgt ervoor dat de gecombineerde schermen een betere kwaliteit kunnen leveren dan als je ze allemaal apart neemt.

Superieure helderheid

De videowall kan een betere helderheid en een beter contrast leveren dan een projector. Dit zorgt ervoor dat hij niet alleen toepasbaar is in donkere ruimtes. 

Laat een indruk achter

Als je bijvoorbeeld een presentatie geeft, geef deze dan op een videowall, want dit laat echt een indruk achter bij de mensen die de presentatie meemaken. Zeker als het gaat om een belangrijke presentatie wil je niet besparen op kwaliteit.

Naast de kwaliteiten die een videowall kan leveren heb je er ook nog weinig om kijk naar, hij is namelijk heel duurzaam. Ook is een videowall flexibel in zijn maat en heel betrouwbaar. Met de juiste besturingssystemen kun je een video helemaal aanpassen zoals jij dat wilt. Ben je overtuigd van het concept maar niet klaar om zoveel te investeren? Je kunt ook een videowall huren.

Gerelateerde berichten

5 redenen om financieel beheer uit te besteden

Iedereen droomt van een succesvol bedrijf, maar vaak onderschatten ondernemers de hoeveelheid administratieve taken bij het runnen van een goedlopend...

Lees meer

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden