Leaseleed

Waarom een auto importeren uit België

Geplaatst op

Tegenwoordig gebeurt het steeds vaker dat een auto gekocht wordt in het buitenland en dat deze geïmporteerd wordt naar eigen land. Vooral de Duitse markt was hier vroeger heel populair voor. Maar de laatste jaren worden steeds vaker auto’s in België gekocht en naar Nederland geïmporteerd. Waarom? Dat lees je hier! 

Tal van voordelen 

Een auto kopen in eigen land is helaas niet meer zo voordelig als vroeger. Wanneer je een auto in België koopt heb je daar heel wat voordelen aan. In de eerste plaats is de aankoopprijs een stuk lager dan in Nederland. Bovendien worden de auto’s een stuk luxueuzer uitgevoerd dan in eigen land. Dit zijn de twee hoofdredenen waarom vooral jonge tweedehands auto’s in België kopen enorm aan populariteit gewonnen heeft. 

Zwarte Auto

Hulp bij importeren 

Een auto importeren uit Belgie moet je niet laten omdat je er niets van kent of omdat je het nog nooit gedaan hebt. Je moet het juist wel doen omdat je er hulp bij kan krijgen. Er zijn heel wat gespecialiseerde firma’s die jou kunnen helpen bij het importeren van een auto vanuit België. Een bedrijf zoals Easy Import is op de hoogte van alle regels wat betreft importeren en zij nemen alle zorg hierover van jou over. Alles wordt voor jou geregeld zodat jij op beide oren kan slapen! 

Fotografie Van Grijze Sportwagen

Kosten voor importeren 

Een auto importeren kost natuurlijk meer dan alleen de aankoopprijs van de auto. Het is aangeraden om op voorhand toch een idee te hebben van wat het hele plaatje jou zal kosten. Op die manier kan je vermijden dat je voor onaangename verrassingen komt te staan. Je kan bij Easy Import een advertentie doorsturen van de auto die je op het oog hebt en zij kunnen voor jou vrijblijvend de kostenberekening doen! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden