Leaseleed

Tof design voor thuis: badkamer en meer

Geplaatst op

Er zijn superveel stijlen waar je van kunt profiteren thuis. We nemen er een aantal met je door. Deze zijn ook heel geschikt voor in de badkamer. In deze blog vertellen we daar ook iets over. Bij badkamers apeldoorn vind je de designs die je zoekt. 

Industriële stijl 

Je kunt kiezen voor een industriële stijl in je badkamer dan is het erg eenvoudig om de badkamer schoon te houden omdat deze stijl heel erg eenvoudig is. Er zijn veel oppervlakte in deze stijl te zien en er is weinig prullaria die je aan de kant hoeft te doen. Dat scheelt aanzienlijk in het schoonmaken van je badkamer. Daarbij ziet de stijl er erg strak uit en heeft een stoere look. 

Minimalistische stijl 

De minimalistische stijl lijkt op de stijl die we hierboven benoemd hebben. Het verschil is dat deze stijl wat meer richting het oosten (Japan, China) gaat. Zo kun je bamboe enzo verwachten in een minimalistisch interieur. Je kunt genieten van je vrije tijd, want je hoeft veel minder vaak en lang schoon te maken met een stijl als deze. Zeker in de badkamer. 

Eclectisch

Het is mogelijk om een stijl te verzinnen waarin je alles kunt doen waar je maar zin in hebt. Dat heet dan vaak de eclectische stijl. De grap is dat dit helemaal geen echte stijl is, maar eerder een verzameling van stijlen. Je smaak komt wel erg naar voren en daarbij ook je skills om een leuk interieur zelf bij elkaar te verzinnen, dus dat is wel een opgave voor veel mensen, maar ook direct heel erg leuk. Dus het mes snijdt aan beide kanten, zoals ze wel eens zeggen. We vinden het leuk om je te inspireren met onze teksten. Dus lees ook de andere blogs op onze site en profiteer van de inspiratie die we je geven. 

Veel plezier met lezen en doe je voordeel met de teksten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden