Leaseleed

Rijbewijs gehaald? Ga voor een occasion lease!

Geplaatst op

Het halen van een rijbewijs is een bijzonder moment in het leven van de meeste mensen. Na maandenlang zwoegen in een lesauto en het afleggen van een spannend rijexamen, ontvang je bij het slagen je rijbewijs. En dan is het tijd voor het echte werk.

Vaak wordt gezegd dat je pas echt leert rijden wanneer je zelfstandig de weg op gaat. Het is daarom altijd goed om direct een auto aan te schaffen. Maar waar haal je ineens zoveel geld vandaan wanneer je net een flink bedrag in je rijbewijs gestoken hebt? Leasen is dan een aantrekkelijke optie. En omdat het leasen van een nieuwe auto nog steeds vrij prijzig kan zijn, is occasion lease een zeer goede optie!

Occasion lease scheelt veel geld

 

Zoals hierboven al aangegeven is het leasen van een occasion voordelig. Het gaat immers om een tweedehands auto. Natuurlijk kun je ook voor weinig geld een tweedehands auto kopen van een particulier, maar met het leasen van een occasion heb je hulp van een echte expert. Een autodealer zorgt immers altijd voor een goed werkende en rijklare leasewagen!

Geen zorgen, ook bij occasion lease prachtige auto’s

 

Zoals je waarschijnlijk wel weet gaat het bij een occasion om een tweedehands auto. Mensen zijn al snel geneigd om te denken dat deze auto in slechte staat verkeert of dat het om een ‘oud barrel’ gaat. Niets is echter minder waar. De bedrijven die occasions geschikt achten voor een leasecontract, kiezen altijd voor de beste auto’s. Het is immers enkel in het nadeel van de leasemaatschappij wanneer de auto niet goed werkt. Reken bij het leasen van een occasion dus altijd op een mooie auto die in goede staat verkeert!

Volledige ontzorging met occasion lease

 

Waarom is occasion lease een goede optie? Hierboven heb je al wat gelezen over bepaalde voordelen. Daarnaast kent leasen in het algemeen natuurlijk al veel voordelen. Zo heb je alles, voor een vast maandbedrag. Je hoeft enkel nog brandstofkosten te betalen. Bij schade bijvoorbeeld, wordt er gezorgd voor vervangend vervoer. Je hoeft je verder geen zorgen te maken over verzekering en wegenbelasting. Het leasen van een ocassion kan dus gezien worden als volledige ontzorging. Ideaal toch?

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden