Leaseleed

PU gietvloer in een autoshowroom: goed idee of niet?

Geplaatst op

Om deze vraag te kunnen beantwoorden moeten we eerst weten wat een PU gietvloer is. PU is ook wel gekend als de afkorting voor polyurethaan. Zo oogt de polyurethaan gietvloer waanzinnig strak en is perfect voor industriële omgevingen of werkplaatsen. De PU gietvloer is een vloer die geen groeven, scheuren of naden heeft. De PU gietvloer wordt gemaakt met polyurethaanhars. Polyurethaanhars is een erg elastische, vloeibare kunststof. Deze stof wordt aangebracht als grondlaag en zorgt hierdoor voor een goede hechting. Hierna volgen er nog verschillende lagen van PU.

Is de PU gietvloer een goede vloer voor in een autoshowroom?

Deze vloer oogt erg professioneel en mooi en de PU gietvloer mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. De vloer past perfect in een autoshowroom. Een autoshowroom vereist een stevige vloer die goed bestand is tegen krassen. Dit kan helaas niet gegarandeerd worden met de PU gietvloer. De PU gietvloer staat erom bekend dat.r nogal snel krassen op kunnen komen. Ondanks dat de vloer vele verschillende lagen heeft, blijft het dus een gevoelige vloer. Zeker met zand is deze vloer geen goede combinatie. Wanneer de vloer beschadigd is, kun je altijd overwegen om een nieuwe bovenste laag te laten aanbrengen.

De voordelen die bijna iedere gietvloer met zich meebrengen, heeft de PU gietvloer ook. Zo is het gemakkelijk om proper te maken en houdt de vloer niet veel stof vast. Omdat de vloer niet veel ruimte nodig heeft, is het is zeker een handige optie wanneer je aan het verbouwen bent. Zo spaar je behoorlijk wat afbreekwerk uit. Verder is de vloer ook in heel veel kleuren beschikbaar waardoor je je eigen showroom kunt personaliseren.

Is deze vloer aan te raden in autoshowrooms? Zeker en vast. Het staat zeer mooi en daarbovenop is het ook nog eens een vloer die erg elastisch is waardoor scheuren haast niet voorkomen.  Het is een heel stevige vloer die ook nog eens gemakkelijk proper te houden valt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden