Leaseleed

Personaliseer je zakelijke leaseauto

Geplaatst op

Een ondernemer moet herkenbaar zijn. Het logo van het bedrijf en de slogan ervan zijn essentieel als het gaat om de herkenbaarheid in de markt. Mensen moeten in een oogopslag kunnen zien wat voor vlees ze in de kuip hebben. In deze blog gaan we je een aantal tips geven hoe je dit laatste doel kunt realiseren. Lees daarom snel verder om te ontdekken hoe je leaseauto een rol hierbij kan spelen. 

Je leaseauto als reclamemiddel inzetten 

Het is belangrijk dat een vervoersmiddel dat voor je bedrijf ingezet wordt, herkenbaar is als zodanig. Zorg ervoor dat je bepaalde stickers erop kunt plakken. Het is wel belangrijk dat dit  in overleg gaat met de leasemaatschappij zodat het mogelijk is om je leaseauto te personaliseren zonder er later problemen mee te krijgen. We noemen het voorbeeld van een auto maar het kan natuurlijk ook om een bestelbus gaan.

Andere reclame tips 

Het is mogelijk om op verschillende manieren reclame te maken voor je bedrijf. Er zijn diverse media die hier erg goed voor ingezet kunnen worden. Wat dacht je van een radiocommercial in de regio. Een tv-reclame in hetzelfde gebied of bijvoorbeeld reclame specifiek bedoeld voor gebruikers van je website. Dit noemen we dan de zogenaamde internetreclame of online marketing. Wanneer je producten verkoopt dan is het natuurlijk mooi om er een goede verpakking omheen te hebben. Dan is een product verpakking laten maken een prima idee! Zo kun je de producten of diensten (waardebon) echt persoonlijk maken. 

We houden je graag op de hoogte als het gaat over zakelijke dingen met betrekking tot vervoer, distributie en het op de kaart zetten van je bedrijf in de markt. Blijf ons volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste tips op dit gebied.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden