Leaseleed

Leg je merk vast: dat is slim en voordelig

Geplaatst op

Een merknaam registreren is makkelijker dan je denkt. We gaan er in deze blog je er meer over vertellen. Lees dus snel verder en doe er je voordeel mee. Veel ondernemers denken dat een merknaam samenvalt met een bedrijfsregistratie. En dat je dan direct ook je merken beschermd hebt. Die misvatting gaan we in deze tekst uit de wereld helpen. Lees daarom snel verder en doe je voordeel met de tips. 

Wat is het voordeel van een merknaam registreren?

Het is belangrijk dat je een merknaam laat registeren. Dat is voordelig omdat je zo heel eenvoudig je intellectueel eigendom kunt beschermen. Wanneer we bijvoorbeeld kijken naar The Coca-Cola Company, dan zie je dat hun merken Coca-Cola en Sprite geregistreerd zijn. Die zijn zeker niet direct geregistreerd en vallen dus niet samen met de bedrijfsnaam. 

Het is wel belangrijk dat je de merknaam laat vastleggen, want er zijn zeker kapers op de kust. Denk bijvoorbeeld aan concurrenten die geen productontwikkelingskosten willen betalen. Als je zo een product over kunt nemen, waarom zou je dan tijd en geld steken in opnieuw het wiel uitvinden. Precies, dat doen de meeste mensen doorgaans niet. 

Hoe kan ik een merknaam laten registreren? 

Het is de gemakkelijkste manier om een merknaam te laten registeren via een online partij. In ons geval is dat deponeerjemerk.nl. Via deze experts kun je voor een realistische prijs een gedegen registratie van je merken realiseren. 

Er zijn overigens een aantal gebieden waarvoor je de registratie kunt laten doen. Denk aan Nederland, de Benelux, maar ook Europa en als je helemaal internationaal georiënteerd bent, dat gehele wereld. In de regel is het zo dat hoe groter het gebied is, des te hoger het bedrag dat je betaalt voor de registratie van je merknaam. 

Vind je het leuk om hier meer over te weten? Dan is het helemaal geen gek idee om eens te kijken op deponeerjemerk.nl.

Gerelateerde berichten

Voorzie je laadpaal van energie met Delta

Laadpalen zijn een essentieel onderdeel geworden van ons dagelijks leven, vooral voor eigenaren van elektrische voertuigen. Bij Delta begrijpen we...

Lees meer

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden