Leaseleed

Learning Outsourcing

Geplaatst op

Denk je erover om het organiseren van leren van het personeel uit te besteden? Denk dan eens aan Learning Outsourcing bij Bloomville. Dit is een bedrijf gespecialiseerd in het organiseren van leren en de opleidingen van personeel.

Wat is Learning Outsourcing?

Learning Outsourcing betekent eigenlijk het uitbesteden van het organiseren van leren. Veel bedrijven houden dit op de L&D afdeling, waardoor mensen met andere kwaliteiten vooral bezig zijn met het regelen van opleidingen en cursussen van het personeel. Er zijn tegenwoordig zoveel opleidingsaanbieders, als je dit als bedrijf wil doen is een L&D afdeling daar heel veel tijd aan kwijt. Zonde, want het is niet de core business. Het is wel de core business van Bloomville. Zij doen er alles aan om jou te ontzorgen op het gebied van het leren en opleiden van personeel.

Voordelen van Learning Outsourcing

Eigenlijk zijn de voordelen van Learning Outsourcing eindeloos. Ten eerste is de afdeling HR weer echt bezig met zijn werk en niet met het uitzoeken van opleidingen, het bellen met leveranciers of het boeken van de cursussen/opleidingen. Bovendien wordt het voor het bedrijf makkelijker in te zien hoeveel budget er nog over is per werknemer. Er is namelijk maar een systeem nodig, waarin alles is terug te vinden. Bij bloomville beschik je bovendien over 1 aanspreekpunt. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent. Omdat de werknemers er zelf ook in zouden kunnen als je dit wil, krijg je meer inzicht in leerbehoeften, competenties, thema’s en onderwerpen.

 

Benieuwd? Bekijk de website voor meer informatie over learning outsourcing.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden