Leaseleed

Kan een grindvloer in een autoshowroom?

Geplaatst op

De grindvloer oogt waanzinnig strak en is perfect voor industriële omgevingen of werkplaatsen. De vloer heeft geen groeven, scheuren of naden. Dit zorgt er niet alleen voor dat het een strak en professioneel uiterlijk krijgt, maar zorgt er ook voor dat de autoshowroom gemakkelijk gepoetst kan worden.

Het korte antwoord op deze vraag is: “Ja!”. Een grindvloer heeft veel voordelen en dit om verschillende redenen:

Uniek zicht

Bij grindvloeren kun je kiezen tussen verschillende korreldiktes, kleur en afwerking. Deze korrels worden verbonden met epoxyhars. Het uiteindelijke resultaat? Een stevige vloer met een uniek effect.

Gemakkelijk

De vloer heeft geen groeven, scheuren of naden waardoor de vloer heel gemakkelijk is in onderhoud. Daarbij is het ook de ideale vloer om aan te leggen wanneer je van plan bent om te renoveren. Al een dun laagje van de grindvloer volstaat voor het gewenste resultaat te verkrijgen. Niet veel werk voor een vloer die lang meegaat en mooi blijft!

Vloerverwarming

Bovenop dit alles is de grindvloer perfect te combineren met vloerverwarming. Hiermee kun je je autoshowroom lekker warm houden zonder dat er zichtbare verwarming hangt. Dit zorgt voor een overzichtelijke en professionele setting. 

Om verscheidende redenen is de grindvloer de beste vloer voor in een autoshowroom. Er is keuze uit verschillende kleuren en de mogelijkheden zijn eindeloos. Je vindt altijd wel iets waar je helemaal weg van bent. De vloer gaat lang mee en kan veel verdragen zonder dat er zichtbare krassen op komen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden