Leaseleed

Jaarrekening laten opstellen

Geplaatst op

Als ondernemer dient er aan het einde van een jaar een jaarrekening opgesteld te worden. Dat behelst nog best veel en kan ook flink ingewikkeld zijn. daarom is het een goed idee om je jaarrekening door iemand te laten opstellen. Johannes Hendrikus Belastingadvies is een ervaring belastingadviseur en kan je hier goed bij helpen.

Voor wie?

Veel ondernemers verzorgen tegenwoordig zelf hun boekhouden. Ze gebruiken dan een online boekhoudpakket, bijvoorbeeld Reeleezee, Exact Online, Twinfield, Visma, Acumulus of Moneybird. Dit gaat prima en makkelijk. Aan het eind van het jaar moet er een jaarrekening opgemaakt worden en hier ontstaan vragen over. Wat moet ik wel of niet aftrekken? Hoe boek ik afschrijvingen? Wat is een loonjournaalpost en hoe ga je om met dubieuze debiteuren? Voor al deze vragen is er Johannes Hendrikus Belastingadvies. Een belastingadviseur met jarenlange ervaring. Hij weet precies hoe hij een jaarrekening moet opstellen en rekent hiervoor vaste prijzen.

De werkwijze

Administratie die goed op orde is, is de basis voor iedere ondernemer. Het verzorgen van de jaarrekening is dan ook een zeer essentieel onderdeel. De werkwijze van Johannes Hendrikus Belastingadvies is simpel: alles gaat online, behalve als het echt nodig is, dan is er face2face contact. Jij levert de benodigde stukken aan en de belastingadviseur gaat voor je aan de gang om de jaarrekening op te stellen. Als dit klaar is, komt de jaarrekening ter controle naar je toe en kan deze worden ingediend. Voor Bv’s geldt dat naast de jaarstukken ook de aangifte vennootschapsbelasting wordt opgesteld en deze aangeboden wordt bij de Kamer van Koophandel.

Contact

Benieuwd of Johannes Hendrikus Belastingadvies iets voor jou kan betekenen? Of wil je je jaarrekening door hem laten opstellen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden