Leaseleed

Interessante extra’s voor zakelijk leasen

Geplaatst op

De meeste mensen die een auto leasen, zijn doorgaans zakelijke klanten. Hoewel er ook zoiets bestaat als private lease, is dit voor de meeste mensen niet financieel aantrekkelijk zoals dat bijvoorbeeld voor een bedrijf of de overheid wel het geval is. Er zijn echter ook nog verschillende extra opties die interessant kunnen zijn wanneer men zakelijk leasen overweegt. In deze blog willen graag een aantal voorbeelden geven van manieren waarop het zakelijk leasen kan worden uitgebreid. 

Let op dat een heleboel van deze zaken mogelijk al inbegrepen zitten in het pakket bij de leasemaatschappij. Controleer dus te allen tijden van tevoren goed wat hierover in het contract staat.

Een studentchauffeur

Zakelijke klanten die op zoek zijn naar een leaseauto, zijn doorgaans drukbezette mensen. Hun agenda staat vaak overvol met afspraken op verschillende locaties in het land en zij dienen altijd goed geïnformeerd bij hun afspraak aan te komen. Het kan erg veel tijd schelen om tijdens de rit naar de afspraak, je alvast in te lezen en voor te bereiden op de gesprekken die je met de mensen zult hebben. Dat is natuurlijk wel lastig om te doen wanneer je op het verkeer moet letten. In dat geval kan student chauffeur erg goed uitkomen. Zij brengen je met je eigen zakelijke leaseauto naar je volgende afspraak terwijl jij de zaken nog even rustig kunt doornemen onderweg daarnaartoe. 

Winterbanden en zomerbanden

Een leaseauto heb je doorgaans voor een aantal jaar. Dat betekent dat het misschien wel zo fijn is om winter- en zomerbanden te hebben. Gelukkig is het bij de meeste leasemaatschappijen zo, dat je de winter- en de zomerbanden als onderdeel krijgt van het reguliere onderhoud. Vaak is het reguliere onderhoud al verwerkt in de prijs. Toch kan het geen kwaad om het even te controleren en na te vragen. Mocht het niet in de prijs zijn inbegrepen, dan adviseren wij je om deze aan te schaffen.

Gerelateerde berichten

Voorzie je laadpaal van energie met Delta

Laadpalen zijn een essentieel onderdeel geworden van ons dagelijks leven, vooral voor eigenaren van elektrische voertuigen. Bij Delta begrijpen we...

Lees meer

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden