Leaseleed

Hoe komen de rijken aan hun dure auto’s?

Geplaatst op

Waar de normale burger zijn auto of via marktplaats of via de dealer koopt, zien we de rijksten ter aarde rijden in auto’s waarvan we niet eens begrijpen hoe ze hier aan komen. In deze blog gaan we hier dieper op in. We gaan kijken naar de mogelijkheden en services die worden aangeboden om aan deze “zeldzame” auto’s te komen.

Speciale autodealers

Om in Nederland aan exclusieve auto’s te komen, moet je goede connecties hebben of langsgaan bij de paar autodealers die gespecialiseerd zijn in buitenlandse sportauto’s. Zij zijn in staat om deze dure auto’s voor jou te bestellen. Zelf in contact komen met Aston Martin of Ferrari is natuurlijk onmogelijk. De rijken van Nederland moeten dus ook naar de autodealers gaan. In Nederland is het bekendste voorbeeld hiervan de Louwman dealer. 

Online super auto’s kopen

Deze autodealers zijn betrouwbaar en bieden een prachtige service aan, maar zijn niet meer helemaal van deze tijd. In deze tijd gaat alles online, zo ook het kopen van “supercars”. Een voorbeeld hiervan is Carlink International. Carlink koopt auto’s op en hebben een mega magazijn waar ze deze auto’s bewaren. Ook bestellen ze onderdelen. Voor de veiligheid is het natuurlijk wel belangrijk dat ze industriele verpakkingen gebruiken. Hier kun je eenvoudig in contact komen met een tussenpersoon die supersnel een nieuwe auto kan regelen. 

Auto veilingen

Er bestaan hele dure oldtimers waarvan er nog maar een paar ter wereld bestaan. Deze auto’s vind je niet zo een twee drie online en je zult dus op zoek moeten. Misschien ken je het programma “chasing classic cars” wel, waar een rijke snorremans Amerika doorkruist op zoek naar de meest speciale oldtimers. Hij komt veelal uit bij auto veilingen waar liefhebbers hun auto’s tentoonstellen maar ook verkopen. Niet alleen oldtimers worden geveild op autoveilingen. Er zijn ook veel exclusieve veilingen. Hier worden de meest luxueuze uitvoeringen geveild, die niet normaal te koop zijn. Het is marktplaats in het echte leven, maar dan voor super dure auto’s. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden