Leaseleed

Het toekomst werken wordt werkelijkheid

Geplaatst op

In de jaren 90 witte al gesproken over het nieuwe werken waarbij mensen thuis zouden werken achter hun computer en via het internet allerlei samenwerkingsacties met collega zouden kunnen uitvoeren. Niet alle werkgevers waren enthousiast over het nieuwe werken, iets dat toch wel opmerkelijk is omdat het bijvoorbeeld heel erg bijdraagt aan het verminderen van de spits, maar dat terzijde, door corona is het nieuwe werken of thuiswerken in een sneltreinvaart ingevoerd. 

Records door thuiswerken

Het is grappig om te zien dat er door het thuiswerken zelfs bepaalde records gebroken zijn, als het gaat over bedrijfsmatige doelen die behaald zijn. Wat dan ook direct weer de vraag doet opkomen wat de medewerkers zoal op kantoor doen. Misschien te veel koffie drinken en met elkaar kletsen? Maar ook dat even terzijde. Moraal van het verhaal is dat werkgevers zeer kunnen profiteren van de nieuwe manieren van werken. Bij https://apistraining.com/ kunnen ze je alles vertellen over nieuwe manieren van werken en hoe je daar als bedrijf van kunt profiteren. 

Ecologisch bewuster 

Als het gaat over het ecologisch bewuster leven en milieuvriendelijk zijn, dan is het thuiswerken ook een erg goede ontwikkeling. In de eerste plaats ga je zien dat de uitstoot van autogassen vermindert. Daarnaast is het zo dat de spits ook een stuk kleiner is waardoor auto’s niet zo lang stilstaan en de doorstroom dus beter is.

Wanneer je niet met allemaal mensen bij elkaar hoeft te komen in een kantoorpand, dan hoef je het kantoorpand in principe niet warm te stoken en dat scheelt dan ook alweer in de kosten. Sommige werkgevers gaan er misschien op over om een grootschalig kantoor per pand helemaal van de hand te doen. Het is ook eigenlijk veel slimmer om te werken vanuit een netwerk waarbij de medewerkers thuis in hun werkruimte zijn. Natuurlijk is het wel mogelijk om eens in de zoveel tijd bij elkaar te komen. In de toekomst zien wij dat werken steeds meer vernetwerkt wordt waarbij medewerkers knopen in het netwerk zijn.

Gerelateerde berichten

Voorzie je laadpaal van energie met Delta

Laadpalen zijn een essentieel onderdeel geworden van ons dagelijks leven, vooral voor eigenaren van elektrische voertuigen. Bij Delta begrijpen we...

Lees meer

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden