Leaseleed

Heftrucks zijn een extra medewerker

Geplaatst op

Er zijn verschillende bedrijven die natuurlijk gebruik maken van een heftruck maar wat zijn de voordelen ervan? Hoe kunt u komen aan een heftruck? En nog meer informatie erover vindt u hier!

Waarom een heftruck?

Er zijn verschillende redenen waarom u kan kiezen voor een heftruck. Om te beginnen kunt u als kwekerij kunt u natuurlijk bij het verplaatsen van pallets met planten, pallets met potgrond of nog andere zware artikelen.

Bij supermarkten kunt u natuurlijk verschillende zware artikelen die verplaatst moeten worden en daarvoor kan een heftruck een goede, efficiënte en makkelijke oplossing. Het is belangrijk om makkelijk uw spullen te verplaatsen zonder moeite en daarom ook betere dienstverlening te krijgen.

Bij groothandels wordt er ook veel gebruik gemaakt van een heftruck, veel grote artikelen die in grote hoeveelheden binnenkomen en dan op de goede plek moet worden gezet.

Het laatste waar ik vind dat het erg goed gebruik kan worden is in een magazijn van bijvoorbeeld keukens, keukenapparatuur, pallets met artikelen etc. Deze artikelen zijn te zwaar om makkelijk in uw eentje te tillen en daarom is een heftruck de perfecte oplossing hiervoor.

Hoe komt u aan een heftruck?

Er zijn verschillende opties om aan een heftruck te komen. U kunt natuurlijk een heftruck te kopen, u kunt een heftruck huren maar ook leasen. De kosten kunnen variëren tussen de viereneenhalfduizend tot wel meer dan vijftigduizend euro. Bekijk dus goed wat de mogelijkheden zijn voor u om zo voordelig, goed en natuurlijk kwalitatief aan een heftruck kan komen. Het is natuurlijk niet handig om als klein bedrijf die eigenlijk een kleine heftruck nodig heeft een hele grote heftruck aan te schaffen want dan zal dit alleen maar geld kosten en op de lange termijn wellicht wat opleveren maar u wilt groeien en dan moet u niet in onzinnige dingen investeren.

Mijn ervaring met heftrucks

Ik heb bij twee verschillende bedrijven te maken gehad met heftrucks en ook zelf daar gebruik van kunnen maken. Om te beginnen was het bij een rozenkwekerij. Deze hadden grote zakken met aarde die verplaatst moet worden tussen de verschillende kassen of naar een potmachine, dit is een machine waarin de aarde automatisch in een pot wordt gedeponeerd waardoor de snelheid van het potten omhooggaat. Ook was er een grote afval bak waarin iedereen zijn/haar afval gooide, deze moest natuurlijk af en toe geleegd worden in de grote container die dan eens in de twee weken werd geleegd. Deze verplaatsbare afval bak kon precies op de heftruck en was daarom erg gemakkelijk om te gebruiken.

Bij een bouwbedrijf waren en ook grote planken, houten onderdelen, dozen, zwembaden en nog veel andere dingen die te zwaar zijn om te tillen. Daarom werd er gebruik gemaakt van een heftruck om de klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden