Leaseleed

Haal het meeste uit je leaseauto

Geplaatst op

Een nieuwe leaseauto samenstellen is erg leuk en spannend, omdat je samen met de leasemaatschappij bepaald hoe jouw ideale auto eruit komt te zien. Leaseauto’s worden steeds goedkoper en ook populairder. Mensen zien steeds meer de voordelen in van een auto leasen in plaats van kopen of huren. Veel bedrijven kiezen ook voor een zakelijke lease om hun werknemers goed op pad te kunnen sturen. In deze blog gaan we daarom na hoe jij het meeste uit je leaseauto kunt halen.

Combineer prijs met kwaliteit

Wat veel bedrijven doen is kijken naar de goedkoopste optie. Wij raden aan om dit niet te doen. Het middensegment heeft namelijk auto’s met veel meer voordelen. Hier vind je auto’s die van veel betere kwaliteit zijn en meer comfort kennen. Hier zijn je werknemers dankbaar voor, waardoor ze blijer op hun afspraak komen en dus effectiever te werk kunnen gaan. Ook heb je hier meerdere opties die beter zijn voor het milieu. Helaas zijn de ecovriendelijke auto’s nu nog een beetje duur en zul je ze niet als een van de goedkoopste lease opties tegenkomen.

Kies de juiste accessoires

Als je een leaseauto neemt, stel je eerst samen met de leasemaatschappij het pakket samen. Hier krijg je veel opties te horen, die allemaal de maandelijkse prijs omhoog gooien. We raden aan om goed bij jezelf na te gaan welke accessoires en extra’s voor jou belangrijk zijn, en je niet op de prijs suf te staren. Een trekhaak is een van die dingen, die je misschien over het hoofd ziet, maar essentieel is als je af en toe met een aanhangwagen of camper wilt rijden. Zit in jouw toekomstplan het reizen met een camper? Neem dan sowieso een optie voor de aanhanger. Nieuwe aanhangwagen kopen? Ook dan is deze optie onmisbaar. Kijk ook goed in de auto zelf welke opties je echt niet kunt missen. Denk hierbij aan de navigatie, stoelverwarming, airco en andere comfortopties. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden