Leaseleed

Ex lease auto kopen? Beter in Duitsland

Geplaatst op

Wist je dat in Duitsland krijgt vrijwel iedereen met een goede baan een auto van de zaak en die wordt ook nog eens om de zoveel jaar vervangen. Een jahreswagen noemen onze oosterburen dat ook wel. Enfin, veel van die auto’s vinden hun weg naar de tweedehands automarkt. En die auto’s zijn dus zo goed als nieuw, zeer luxe uitgevoerd. Prima auto’s om te kopen.

Het zou dus geen slecht idee zijn om voor je volgende auto, te kijken op sites als Mobile voor deals in Duitsland. In Duitsland ga je deals vinden die onmogelijk zijn in Nederland. We zien al jaren dat het aantal voertuigen dat landgenoten invoeren vanuit Duitsland explosief toeneemt. Ja voel eens aan je voorhoofd waarom zou je meer betalen voor mindere versies van auto’s terwijl over de grens, voor sommige Nederlanders minder dan een half uur rijden een superieur aanbod te vinden is.

Tip: Ex lease auto import | EasyImport.nl

Wanneer je import krijg je wel te maken met wat administratie. En wat uitzoek werk. Je wilt wel een betrouwbare dealer vinden om te kopen. Houdt ook rekening met de BPM die je moet betalen bij invoer. Die valt op zich best wel mee, nog steeds zelfs met die BPM is nog vele malen verstandiger om te importeren uit Duitsland. Maar je moet deze wel op de juiste manier berekenen, want er zijn verschillende legale methodes. Als je klakkeloos het advies van BD opvolgt betaal je echter het meest niet zo verrassend.

Handig: ondersteuning BPM berekening op maat (GRATIS!)

Heel tof van Easy Import dat ze voor de Nederlandse gemeenschap kosteloos een BPM berekening dienst aanbieden. Geen stomme calculator dus, maar een professional kijkt echt naar jouw situatie en helpt jou met uitrekenen meet gunstige BPM. Op die wijze kun je vele honderden Euro’s besparen en daarvan kun je weer een nog luxere Audi of Mercedes kopen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden