Leaseleed

Een tweedehands auto kopen, kijk ook naar ex-lease auto’s

Geplaatst op

Een nieuwe auto kopen is vaak een forse uitgave. Wanneer je voor een tweedehands auto gaat, kun je deze vaak voor een betere prijs krijgen, wat een enorm groot voordeel is. Kijk goed naar je persoonlijke wensen en eisen voor een occasion. Waar ben je precies naar op zoek? Wat voor een merk of model en welke functies moet de auto verder hebben? Een tweedehands auto kun je natuurlijk online vinden en kopen van particulieren. Hierdoor heb je vaak maar een beperkte garantie. Koop daarom een tweedehands auto bij een betrouwbare partner. Zo weet je zeker dat je over de juiste gegevens en historie beschikt. Daarnaast is de occasion goed onderhouden en gecontroleerd, zo is de APK check vaak al uitgevoerd. Wil je een tweedehands auto kopen? Kijk dan ook zeker eens naar ex-lease auto’s. Maar wat is een ex-lease auto eigenlijk? Welke voordelen neemt het kopen van een ex-lease auto met zich mee? En waar kun je zo’n ex-lease auto aanschaffen? In dit blog kom je er alles over te weten.

Voordelen van een ex-lease auto kopen

Een steeds meer groeiende optie onder consumenten is het kopen van een ex-lease auto. Vroeger gingen leaseauto’s die uit de lease terugkwamen naar opkopers of traders. Vele garages of autobedrijven verkopen daarom ex-lease auto’s. Daarnaast verkopen de leasemaatschappijen zelf ook de ex-leaseauto’s aan de consument. Het grote voordeel van een ex-lease auto kopen is dat deze auto’s vaak relatief jong zijn. De meeste lease auto’s worden namelijk maar tot 5 jaar geleased. Daarnaast zijn onderhoud, reparaties en controles vaak inbegrepen in het leasecontract. Het grote voordeel hieraan is, is dat je een tweedehands auto krijgt die erg goed onderhouden is. Daarnaast is de uitrusting en de gekozen opties van een ex-lease auto vaak uitgebreider dan bij tweedehands auto’s die particulieren verkopen. Hierdoor blijft de waarde van jouw gekochte ex-lease auto relatief hoog.

Koop een ex-lease auto bij een betrouwbare online dealer

Tegenwoordig zijn er ook bedrijven die online een groot aanbod aan ex-lease auto’s aanbieden. Dit is ontzettend handig en praktisch voor de consument. Zo hoef je zelf niet garages, autobedrijven of leasemaatschappijen langs te gaan op zoek naar de perfecte auto. Daarnaast verspil je je tijd niet door allerlei afzonderlijke autoverkoop websites af te struinen. Ga na wat je gewenste merk, model, prijs of type brandstof is. Met een paar klikken vind je een tweedehands auto die al aan jouw eisen voldoet.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden