Leaseleed

Een Tesla Model X leasen

Geplaatst op

Als we kijken naar de auto’s die vallen onder de categorie “elektrisch rijden”, dan kunnen we beamen dat de Tesla toch wel een groot voorbeeld is voor andere automerken. Dit komt omdat de Tesla één van de eerste merken was die het elektrisch auto rijden naar het gewenste niveau tilde. Een Tesla is luxe, modern, snel, zuinig en milieubewust. Het Tesla Model X heeft weinig concurrentie, deze wagen wordt veelvuldig gekozen door mensen die waarde hechten aan luxe en ruimte.

Milieubewust en toch luxe

Een SUV rijden is populair. Als dat dan ook nog eens een snelle elektrische SUV is dan is dat helemaal mooi meegenomen. Je hoeft namelijk niet op de brandstofmeter te kijken en ook niet op de uitstoot van giftige gassen te letten. Zoals voor eigenlijk alle modellen van Tesla geldt, is ook de Tesla Model X vooral geroemd vanwege de hoge mate van veiligheid. Tijdens de veiligheidstesten behaalde deze de hoogste scores. Er is echter één nadeel aan het rijden van deze prachtige luxe, ruime Tesla Model X… Dat is de aankoopprijs. Elektrische auto’s zijn vanwege de dure elektromotor in zijn geheel ook duurder om aan te schaffen als je dit vergelijkt met een auto op fossiele brandstof. Gelukkig is het dan ook mogelijk om te kiezen voor een Tesla Model X lease.

Een Tesla kopen of leasen

Als je voldoende gespaard hebt voor een nieuwe auto dan is het een goede keus om een Tesla Model X te kopen als je van luxe en ruimte houdt en daarbij milieubewust en zuinig wil rijden. Na de aanschaf van zo’n auto kunnen de kosten voor het rijden met maar liefst 50% dalen ten opzichte van een auto op benzine. Maar als je geen spaargeld hebt en toch een nieuwe Tesla Model X wilt rijden dan is het leasen van zo’n auto helemaal geen slecht idee. Je omzeilt zo de dure aanschafkosten maar geniet wel mee van het zuinig en goedkoop autorijden.

Hoe werkt Tesla Model X lease

Als je besluit om over te gaan op het leasen van een Tesla Model X, dan maak je een afspraak met de leasemaatschappij. Je bepaalt daarbij het aantal te leasen jaren, de kilometers die je van plan bent te gaan rijden en de eventuele extra’s die je wilt toevoegen aan je Tesla Model X. Aan de hand van deze gegevens wordt er een maandbedrag bepaald. Inbegrepen in de maandbedrag zijn alle kosten rondom de auto uitgezonderd de brandstofkosten, de eventuele bekeuringen die je rijdt en het gebruik van de wasstraat. Als je kiest voor Tesla Model X lease heb je dus geen onderhoudskosten, verzekering, wegenbelasting enz. dit is allemaal al opgenomen in het maandbedrag. Door een Tesla te leasen weet je dus precies wat je iedere maand moet betalen en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden