Leaseleed

E-bike lease leed voorkomen: onze tips

Geplaatst op

Je ziet tegenwoordig steeds meer reclame op TV in de kranten en magazines omtrent de elektrische fiets. Helaas zijn die krengen nog enigszins duur. Voor de betere merken betaal je wel duizenden Euro’s vaak.

Daarom denken steeds meer Nederlanders, misschien beter om een e-bike te leasen in plaats van te kopen. Alleen zo is de e-bike toegankelijk voor het gros van onze landgenoten. Helaas is er ook veel lease leed. Want niet alle lease constructies zijn gedegen. Met de verkeerde lease breng je jezelf alleen maar in verdere financiële problemen.

Kies dus voor een betrouwbare webwinkel met ‘vriendelijke’ lease constructie. Zo is er de webwinkel Fast & Furious. Bij hen kun je in termijen betalen van 12 t/m 72 termijnen en dan kan het maandelijks bedrag al uitkomen op slechts 20 Euro! Nou 20 Euro voor zoveel geld kun je geeneens goed boodschappen doen bij Jumbo of Lidl. Iedereen kan zich wel 20 Euro per maand veroorloven daar ga je niet het faillissement van in.

Uitgelicht: Gunstig e-bike leasen bij Fast&Furious

Een van de betere e-bike merken dat is toch wel Sparta. Helaas zijn Sparta fietsen wel wat duurder. Je krijgt waar je voor betaald immers. Maar met de goede lease plannen van FNF is een Sparta e-bike voor iedereen toegankelijk.

Tip: Sparta e-bike leasen bij Fast&Furious

Zo hebben we een mooie Sparta fiets kunnen kopen voor onze dochter. Echt een top fiets ze beleefd er iedere dag op weg naar school veel plezier van, dus een uitstekende keuze. We zijn superblij dat we zo dankzij Fast Furious voordelig aan een Sparta fiets konden komen voor Joyce. Enfin, wij hebben de fiets al bijna afbetaald op moment van schrijven en dan is de fiets qua eigenaarschap helemaal van ons gezin! Kortom, een e-bike leasen mits je de juiste aanbieder kiest is wat ons betreft een dikke aanrader.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden