Leaseleed

De voordelen van zakelijk leasen

Geplaatst op

Bij sommige functies kunnen werknemers ervoor kiezen om een auto van de zaak te krijgen. Zakelijk leasen brengt veel voordelen met zich mee. Het is niet alleen geweldig voor de werknemer maar ook voor de kredietgever. In dit artikel benoemen we de grootste voordelen van zakelijk leasen.  

Reizen voor werk 

Een accountant zal vaak op weg zijn om langs te gaan bij zijn of haar klanten. Reizen kost veel geld en tijd is daarom niet te doen met het openbaar vervoer. Daarom krijgen accountants vaak de optie om zakelijk te leasen. Dit houdt in dat ze een auto van de zaak krijgen om daarmee naar hun klanten te rijden. Vaak mag de auto ook privé gebruikt worden, echter zijn hier wel een aantal kilometers aan verbonden.  

Premium parkeren op het vliegveld 

Sommige werknemers moeten niet alleen naar hun klanten in eigen land maar hebben ook afspraken met klanten in het buitenland. Er wordt dan voor deze werknemers een premium parkeren pas geregeld, hierdoor kunnen zij gemakkelijk met hun auto parkeren op Eindhoven airport of Schiphol. Deze premium parkeerplekken zijn voorzien van camera bewaking en zijn ook dichterbij de luchthaven. Hierdoor kunnen de werknemers makkelijker naar het vliegveld en zullen zij vanaf de parkeerplaats naar de luchthaven gebracht worden.  

Tankpas 

Een ander voordeel is een tankpas. Omdat er veel kilometers gemaakt wordt met de auto wordt het tanken (meestal) volledig vergoedt door de werkgever. Ook als het gaat om privé gebruik met de auto.  

Geen omkijken naar onderhoud 

Onderhoud en APK zijn vaak vervelende dingen die nou eenmaal bij het bezit van een auto komen. Bij zakelijk leasen heb je geen omkijk naar onderhoud. Is er schade aan de auto of moet de auto gekeurd worden? Dan zal dit geregeld worden via het werk. De kosten worden ook automatisch vergoedt voor het bedrijf.  

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden