Leaseleed

Auto leasen en werken in de offshore

Geplaatst op

Het werken in de offshore heeft verschillende aantrekkelijke voordelen, zo krijg je vaak een leaseauto van de zaak. Hiervoor kiezen is een enorme slimme manier om leaseleed te voorkomen.

Leasen in de offshore 

Veel mensen worden aangetrokken door de voordelen van de offshore. Er zijn een aantal te noemen, zoals: 

  • Loon ligt hoger. 
  • Eten en drinken wordt verzorgd
  • Op schepen of booreilanden is vaak sauna en andere ontspanningsmogelijkheden aanwezig. 
  • Je kunt gewoon op internet (niet het zee internet gebruiken, want dat kost veel geld) 

Een ander bijzonder voordeel van werken in de offshore is dat je vaak een leaseauto krijgt. Leasen is een manier om zelf geen reparaties te hoeven betalen aan je auto. Dit is immers de grootste kostenpost. Het is natuurlijk helemaal afhankelijk van het pakket aan regelingen dat je met je werkgever afgesproken hebt, maar er zijn gevallen bekend dat je ook brandstof tot een bepaald aantal kilometers kunt declareren bij het bedrijf. Zo wordt je als medewerker behoorlijk in de watten gelegd. 

De nadelen van offshore werken

Er zijn minder mensen bereid om werk in de offshore te doen. Een machinist voor een marine crane vinden kan dan nog knap lastig zijn. Deze bezwaren hebben voor een groot deel te maken met de werktijden. Soms kun je twee weken achter elkaar moeten werken om daarna twee weken vrij te zijn. Sociale of amoureuze relaties op het land aanhouden is dan een beetje meer een uitdaging. Ook kan het werk komen met de nodige gevaren, waar je natuurlijk wel een compensatie voor krijgt. Doordat je op een schip of booreiland werkt, hoef je nauwelijks kosten te maken, waardoor je behoorlijk snel geld kunt sparen. 

Nadelen die voordelen worden

Doordat je op een schip of booreiland werkt, heb je niet te maken met kosten, waardoor je behoorlijk snel geld kunt sparen. Als je dan weer aan land bent, heb je wat uit te geven. Leuk om je vriend of vriendin dan een cadeau te geven of even samen er tussenuit. Er zijn ook verhalen bekend van mensen die in de offshore eerst lekker verdiend hebben en daarna een opleiding zijn gaan doen van het gespaarde geld. Een prima plek dus om aan je droom te werken! 

Veel succes met je keuze. Wanneer je gaat werken in de offshore wensen we je veel plezier. 

Gerelateerde berichten

Voorzie je laadpaal van energie met Delta

Laadpalen zijn een essentieel onderdeel geworden van ons dagelijks leven, vooral voor eigenaren van elektrische voertuigen. Bij Delta begrijpen we...

Lees meer

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden