Leaseleed

Apex Onderstel

Geplaatst op

Bij Car Styling denk je waarschijnlijk als eerste aan het vervangen van de velgen onder jouw wagen, maar er is meer dat je kunt doen om nog plezieriger over de weg te kunnen rijden. Nieuwe wielspacers, schockdempers, stabilisatoren, veren en veerpotbruggen kunnen de prestaties van het onderstel van jouw wagen flink verbeteren. Bovendien krijgt de auto door middel van een verlaagd onderstel een sportievere uitstraling. Je kunt er voor kiezen om een Apex Onderstel te laten plaatsen, zodat jij nog sneller over de weg gaat.

Door het onderstel aan te passen kun je jouw auto een flink stuk verlagen. Hierdoor krijgt een wagen niet alleen een sportievere uitstraling, maar de remweg en de grip op de weg worden ook verbeterd. Een auto zal dus precies doen wat jij wilt. Het is geen makkelijke klus om een onderstel aan te passen. De demping en de vering van het onderstel moeten namelijk de impact van een slecht wegdek kunnen incasseren, terwijl ze tegelijkertijd wel ondoelmatige bewegingen van de auto moeten tegen gaan (zoals kiep- en duikbewegingen).

Tip: https://www.extremecarstyling.nl/remus

Apex

Het Nederlandse bedrijf Apex, dat gevestigd zit in Hillegom, bestaat al meer dan 30 jaar. In de jaren tachtig begon dit bedrijf, wat bekend staat om zijn vakmanschap, met het maken van veren. Het doel van de producent is kwaliteit en de moderne fabriek zorgt ervoor dat dit doel wordt bereikt.

Uitgelicht: https://www.extremecarstyling.nl/wagner-tuning

De productie

Alles, van productontwikkeling tot de productie tot de export, gebeurt bij Apex onder één dak. Het hoofdproduct uit de Apex collectie zijn toch wel de veren die bij het onderstel horen. Apex veren worden van CrSi-verenstaal door middel van een computerbestuurde machine gewikkeld. Vervolgens controleren gekwalificeerde en ervaren werknemers dit proces en waken over de kwaliteit van de veren. Na verschillende behandelingen om een maximale duurzaamheid en betrouwbaarheid te verzekeren, worden de veren op verschillende manieren getest en als laatste worden ze voorzien van het Apex logo. Uiteindelijk worden de producten van Apex naar 40 verschillende landen geëxporteerd.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden