Leaseleed

6 voordelen van het rijden van een Ford F150 pick-ups

Geplaatst op

Rijden op hoog niveau met de Ford F150 pick-up

De kerels die zich willen onderscheiden in deze wereld, uiten dit het liefst ook in de keuze van hun heilige koe. Omdat je met het uitkiezen van een andere auto aardig kunt doorslaan, moet je gaan voor een wagen die bewonderenswaardige blikken van andere mannen, maar ook vrouwen, opleveren. Wel eens gedacht aan Ford F150 pick-ups? De grote Ford is in de U.S.A. mateloos populair en is daardoor de meest verkochte wagen. Inmiddels begint de rijmachine ook in ons kikkerlandje aan populariteit te winnen. Twee maal drie redenen om je te verplaatsen in zo’n stoer, maar ingetogen monster op wielen.

Onderscheidend offroad rijden met een flinke motor 

Ondanks dat er in Nederland niet veel plekken zijn waar je de grond om kan ploegen met Ford F150 pick-ups, is het natuurlijk prachtig wanneer de mogelijkheid zich dan wél een keer voordoet. Lekker offroad gaan is iets waar de grote Ford geen enkele moeite mee heeft. De dikke 5.0 liter V8 als krachtbron helpt hier uitstekend bij, maar ook de gedownsizede 3,5 liter V6 Ecoboost is hier uitermate geschikt voor. En terwijl anderen zich verplaatsen in grijs leaseblik, of privé in een Astra Station, durf jij je te onderscheiden met een stoere bak. Je geeft aan dat je lef hebt in het leven en durft te doen.

Laadruimte en veiligheid samen met grijs kenteken

Als man ga je nog wel eens op pad om bouwmaterialen of ander materieel te halen. De Fords zijn met enorme laadruimtes hiervoor gemaakt. De ruime wagens zijn zo robuust als een kluis. Door de hoge zit en een berg staal om je heen ontbreekt het je niet aan safety. Als ondernemer kun je Ford F150 pick-ups zakelijk rijden met grijs kenteken. Dit levert je een behoorlijk belastingvoordeel op. En klanten houden van ondernemers die anders zijn dan hun concurrenten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden