Leaseleed

4 dingen die je kunt maken met houten pallets

Geplaatst op

Pallets worden altijd gebruikt bij het zenden van grote artikelen. Je ziet ze nu steeds vaker terug komen in mensen hun interieur. Toch zijn de pallets nog ondergewaardeerd en worden ze nog steeds weggegooid door veel winkeliers. Je kunt aan de winkelier vragen of je een aantal pallets mag meenemen of je koopt je pallets bij winkels, zoals Pallet Plaza

Een koffietafel 

Gebruik een pallet, voeg 4 wielen toe en een glasplaat en je hebt een goedkope en functionele tafel, die er ook nog is leuk uitziet. Wat wil je nog meer? Zorg er wel voor dat je het hout van de pallet even schuurt en er een lakje overheen haalt.

Een schommel

Heb je een grote boom in je tuin staan? Dan kun je er ook een schommelbank van maken. Je hebt hier 2 pallets voor nodig. 1 pallet dient als zitting en de ander als rugleuning. Bevestig ze stevig aan elkaar en voeg een dikke ketting toe, om de schommel aan de boom te bevestigen. Voor extra comfort is een kussen voor op de zitting aan te raden. Pimp je schommelbank nog verder op, door de pallets een leuk kleurtje te geven!

Maak een looppad

Naast het gebruik van de pallet in zijn geheel kun je ook alleen de plankjes van een pallet gebruiken. Door de plankjes te schuren en in de lak te zetten zijn ze daarna te gebruiken als voetpad, door ze in de aarde te leggen. 

Een bankje

Naast een schommel, kun je er voor kiezen om wel een bankje te maken met 2 pallets, maar deze niet op te hangen. Wil je een luxer bankje hebben? Voeg dan 4 pootjes toe en maak bijvoorbeeld een armleuning. Dit bankje kun je binnens- of buitenhuis gebruiken. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over leasen in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ leaseleed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden